Wie wij zijn

Wil je een audioproductie rond een specifiek thema, bijvoorbeeld bij een tentoonstelling of voorstelling? Dan vragen we eerst naar je boodschap, de doelgroep en of er nog bijkomende wensen of belangen zijn. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een concept. Als we de vorm hebben gekozen, kunnen we kijken wie deze productie kan maken.

Maya Shamir (1979)
Conceptontwikkelaar, programmamaker en eindredacteur.

Maya bedenkt en maakt verschillende live en online programma’s voor podia als Paradiso en De Melkweg. Voor SLAA ontwikkelde zij o.a. de podcasts Voor de liefste en De Fan Fiction Trilogie. Vanuit Studio Popcorn en samen met Marije ontwikkelde zij De Waanzinnige Podcast, kort daarop bedachten zij samen de eerste kinderpodcast van Het Concertgebouw: Mijn instrument.

Marije Ravelli (1980)
Conceptontwikkelaar, redacteur en podcastmaker.

Marije is medebedenker (en tevens ook de podcastmaker) van De Waanzinnige Podcast en Mijn instrument. De afgelopen 20 jaar schreef zij veel portretterende interviews en korte verhalen in opdracht van verschillende opdrachtgevers (o.a. voor de gemeente Amsterdam en NRC). Zie www.marijeravelli.nl.

Samenwerkingen

Bij elk idee past een maker. Op dit moment ontwikkelen we een podcast voor Museum Catharijne Convent met Maarten Westerveen.

Maarten Westerveen (1981) studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hij werkt sinds 2007 voor de VPRO, eerst bij Geert Maks In Europa, daarna voor het cultuurprogramma De Avonden. Westerveen heeft een aantal radiodocumentaires en een hoorspel gemaakt. Momenteel maakt Maarten podcasts over literatuur, waargebeurde verhalen, liefde en het milieu (o.a. Castduinen en Echt gebeurd). Tevens leert hij mensen hoe ze zelf podcasts kunnen maken.